Thuisarts

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte bij vragen en klachten thuis, voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts. Lees meer >

Signalering kindermishandeling

Binnen Primair Huisartsenposten geven we extra aandacht aan de veiligheid en gezondheid van kinderen tot 18 jaar en zijn we alert op signalen van kindermishandeling. Lees meer >

Stad Utrecht

Stad Utrecht

Burgemeester Fockema Andreaelaan 60
3582 KT Utrecht

Voeg toe aan mijn Tomtom >

Let op

De huisartsenpost is er voor spoedzorg buiten kantoortijden en alleen te bezoeken na telefonische afspraak.

Wij kunnen u sneller helpen als u de volgende gegevens bij de hand heeft:
- uw zorgpas
- uw BSN
- de naam van uw huisarts
- uw medicijngebru

Telefoonnummer

088 130 96 70

Bereikbaar

De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst.

Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Stad Utrecht
375
Plan de route naar deze huisartsenpost >

Routebeschrijving

De huisartsenpost is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

 

Met de auto

Utrecht centrum: neem de Catharijnesingel en vervolgens de Venuslaan die weer overgaat in de Rubenslaan. Op de Rubenslaan gaat u bij het eerste stoplicht linksaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand.

 

Vanaf Waterlinieweg, zuidelijke richting: neem afslag Stadion Galgenwaard. Onderaan de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf, bij het tweede stoplicht slaat u weer linksaf. Ga bij het stoplichten rechtdoor de Rubenslaan op en sla bij het eerstvolgende stoplicht rechtsaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand. De huisartsenpost is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

 

Vanaf Waterlinieweg, noordelijke richting: neem afslag Stadion Galgenwaard. Onderaan de afslag gaat u bij het stoplicht rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor, de Rubenslaan op. Op de Rubenslaan gaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand. De huisartsenpost is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

 

 

Parkeren: aan het parkeren zijn kosten verbonden.

 

Met het openbaar vervoer

De huisartsenpost is goed bereikbaar per bus. Bel voor de actuele reistijden 0900 - 92 92 (€ 0,70/min) of kijk op www.9292.nl >.