Thuisarts

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte bij vragen en klachten thuis, voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts. Lees meer >

Signalering kindermishandeling

Binnen Primair Huisartsenposten geven we extra aandacht aan de veiligheid en gezondheid van kinderen tot 18 jaar en zijn we alert op signalen van kindermishandeling. Lees meer >

Stad Utrecht

Stad Utrecht

Burgemeester Fockema Andreaelaan 60
3582 KT Utrecht

Voeg toe aan mijn Tomtom >

Let op

De huisartsenpost is er voor spoedzorg buiten kantoortijden en alleen te bezoeken na telefonische afspraak.

Wij kunnen u sneller helpen als u de volgende gegevens bij de hand heeft:
- uw zorgpas
- de naam van uw huisarts
- uw medicijngebruik

Telefoonnummer

0900 - 450 1 450

Bereikbaar

De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst.

Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Stad Utrecht
375
Plan de route naar deze huisartsenpost >

Routebeschrijving

De huisartsenpost is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

 

Met de auto

Utrecht centrum: neem de Catharijnesingel en vervolgens de Venuslaan die weer overgaat in de Rubenslaan. Op de Rubenslaan gaat u bij het eerste stoplicht linksaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand.

 

Vanaf Waterlinieweg, zuidelijke richting: neem afslag Stadion Galgenwaard. Onderaan de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf, bij het tweede stoplicht slaat u weer linksaf. Ga bij het stoplichten rechtdoor de Rubenslaan op en sla bij het eerstvolgende stoplicht rechtsaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand. De huisartsenpost is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

 

Vanaf Waterlinieweg, noordelijke richting: neem afslag Stadion Galgenwaard. Onderaan de afslag gaat u bij het stoplicht rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor, de Rubenslaan op. Op de Rubenslaan gaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand. De huisartsenpost is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

 

 

Parkeren: aan het parkeren zijn kosten verbonden.

 

Met het openbaar vervoer

De huisartsenpost is goed bereikbaar per bus. Bel voor de actuele reistijden 0900 - 92 92 (€ 0,70/min) of kijk op www.9292.nl >.

 

De informatiebrochure kunt u hier downloaden >