Scholing Primair Plus

Het opleidingsaanbod van Primair Plus is gericht op alle disciplines werkzaam in een huisartsendagpraktijk; in groepsverband, multidisciplinair of individueel. Bij onze trainingen betrekken wij graag inhoudsdeskundigen uit het vakgebied en uit onze regio. Mensen die hun vak verstaan en kunnen putten uit eigen ervaring. Nagenoeg alle trainingen van Primair Plus zijn geaccrediteerd.

Soorten opleidingsactiviteiten

Primair Plus biedt huisartsenpraktijken opleidingsactiviteiten met open inschrijvingen (zie Standaard opleidingsaanbod) en incompany. 'Incompany' wil zeggen: bij u op de praktijk, met uw eigen medewerkers. Bij incompany activiteiten kan de keuze worden gemaakt tussen het standaard aanbod (zie Standaard opleidingsaanbod) en maatwerk.


Standaard opleidingsaanbod

Het standaard aanbod van Primair Plus is gericht op bepaalde gezondheidsthema’s, het borgen van eenmaal geleerde handelingen en vaardigheden, het delen van kennis en op het op een hoger niveau brengen van kennis.

Opleidingsactiviteiten

Heeft u behoefte aan een training die niet in dit aanbod staat vermeld? Neem gerust contact > met ons op. Wij helpen u graag bij het opzetten van een training op maat >.


Maatwerktraject

Bij maatwerktrajecten wordt samen met u gekeken welke opleidingsactiviteit de beste en/of goedkoopste oplossing is voor een geconstateerd probleem. Indien u meer wilt weten over de werkwijze bij een maatwerktraject, klik dan hier >.

Voorwaarden en vragen

Indien u meer wilt weten over de uitgangspunten van het aanbod,  de trainers, de algemene voorwaarden en de klachtenprocedure van Primair Plus, klik dan hier >
Voor vragen k
unt u contact opnemen de afdeling Opleiden & Ontwikkeling van Primair Huisartsenposten op telefoonnummer 088 - 120 96 00 of via het online formulier >.