Werken bij Primair

Werken bij Primair Huisartsenposten

De spoedeisende zorg buiten kantooruren is bijzonder. Het is een vorm van zorg waarbij het er vaak echt om gaat. Bij Primair werk je altijd in een dynamische omgeving. Onze cultuur is toegankelijk, laagdrempelig en informeel. Je werkt met mensen op wie je kunt rekenen en die graag hun kennis met je delen. De collegiale sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

Wie zoeken wij?

Met plezier naar je werk gaan, vinden we bij Primair belangrijk. Bij ons draait alles om mensen: onze patiënten én onze medewerkers. Zonder de juiste medewerkers kunnen we niet de zorg bieden die mensen van ons verwachten.
Wij zijn altijd op zoek naar vakkundige triagisten. Wil je het maximale uit jezelf halen en trekt verantwoordelijk werk je aan? Dan is een baan bij Primair iets voor jou. Kijk snel bij de vacatures hoe je kunt solliciteren >.

Waarnemend huisartsen

Huisartsen die graag als waarnemend huisarts aan de slag willen kunnen zich inschrijven via het online inschrijfformulier>.

Huisartschauffeurs

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of Primair ook huisartschauffeurs recruteert. Primair Huisartsenposten heeft geen chauffeurs in dienst. Voor het vervoer van huisartsen maken wij gebruik van de diensten van Meditaxi. Voor vacatures verwijzen wij u dan ook graag naar de site van Meditaxi >.